Frakt & retur

Leveringspolicy

Ordren sendes med Helt Hjem eller posten fortløpende. Sendingen vil ta noen dager.  

Nettbutikken skal til en hver tid være oppdatert på lager, men tekniske feil kan forekomme. Dersom dette er tilfelle, vil du bli kontaktet umiddelbart. 

Retur og bytterett

Vi tilbyr 14 dagers angrerett på ordren, fra den dagen du mottar varen. Varen må leveres tilbake i ny stand, og returfrakten betales av kjøper. Tilbakebetalingen din vil bli kreditert den opprinnelige betalingsmåten som ble brukt for å foreta kjøpet, når vi har mottatt varen din. Du vil motta et varsel via e-post etter at vi har akseptert returen din. 

Vi overvåker returer for å identifisere potensielt misbruk eller misbruk av returpolitikken vår. Vi forbeholder oss retten til å nekte retur dersom varen anses å ha vært i bruk. Varen anses å ha vært i bruk dersom den brukes utover hva som er vanlig når den prøves i butikk. Når varen er returnert, mottatt og godkjent, vil pengene bli refundert i løpet av et par virkedager.

 

Vi sender deg en e-post når vi har behandlet refusjonen din, slik at du vet at den er på vei. Ta kontakt med ateliertavare@gmail.com for å behandle en retur.